23. luukku


Joulukalenterin luukut alkavat käymään vähiin ja huomaankin että materiaalia luukkuihin löytyisi vielä melkein toiset 24. No, säästetään ensi vuoteen ja mahdolliseen joulukalenteriin. Tämä joulun odotus on sujunut nopeasti ja on ollut todella mukava jakaa nämä hetket teidän lukijoiden kanssa. Kommenttejanne on ollut mukava lukea ja kuulla teidän kuulumisia jouluvalmisteluista.

Eilen kävimme suorittamassa jouluruokien hankinnan täpötäydessä marketissa, mutta aika mukavasti ja jouhevasti nuo ostokset saatiin tehtyä. Saa nähdä huomaammeko tänään jonkin olennaisen tavaran jääneen kauppaan vai vältymmekö uudestaan tuolta kauppareissulta. 
Kuusi kannetaan tänään sisälle ja lapset pääsevät koristelemaan. Onneksi esikoinen on jo niin pitkä, että koristeita alkaa olemaan ylemmilläkin oksilla, eikä vain alaoksilla. Välillä kyllä yritän hieman himmailla kuusenkoristelijoita, jotta ei ihan kaikkia koristeita laitettaisi. Itse kun pidän tuosta kuusen kauniista väristä ja kynttilöistä kuusen oksilla, koristeita ei välttämättä tarvitse olla ihan koko kuusessa. 

Jouluvalmistelut ovat siis tältä vuodelta tehty ja tänään rauhoitummekin joulun viettoon. Kuusenkoristelun jälkeen käymme muutamalla haudalla, mitkä ovat hieman kauempana. Lähellä oleville haudoille käymme sytyttämässä kynttilät huomenna, samalla kun osallistumme perinteiseen kynttilänlaskuun sankarihaudoilla. Illalla on vuorossa joulusauna ja perinteinen Joulutarina -elokuvan katsominen koko perheen voimin, juustolautasen ja glögin nauttimisen lomassa.
Oikein mukavaa ja rauhallista aatonaattoa sinulle!

Kaisa


Kommentit

 1. Hyvää joulua myös teille.
  Kiitos joulukalenterista, sitä on ollut mukava lukea. äällä myös tehtiin eilen täsmäiskut ruokakauppoihin, ja illalla tein listan nnistä mitkä unohtu, siis kohta uusi isku. Tänään vietämme ystäväperheen kanssa esijoulua ruokineen, joten keittiössä alkaa kohta iltapäivästä täys kuhina, kun teemme yhdessä ruokaa. Näin se Joulun vietto meillä alkaa...
  Nauttikaa yhdessäolosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla että olet seurannut joulukalenteriani.

   Poista
 2. Meillä kuusi laitettiin poikkeuksellisesti jo viikko sitten, ihanaa tunnelmaa se vain kotiin tuokin.
  Täälläkin on kiireet takana ja nyt voi jo alkaa nauttimaan joulusta.
  Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä kuusi vaan tuo ihanan tunnelman kotiin!

   Poista
 3. Hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa❤

  VastaaPoista

Lähetä kommentti