12. LUUKKU


Täällä on ollut aikamoinen askartelupaja, kun joulukortit on askarreltu ja annettu postin kuljetettavaksi. Perinteisesti olemme askarrelleet kortit yhdessä, niin myös tänä vuonna. Jälleen valitsin korttimallin, josta löytyy jokaiselle tehtävää, niin taitojen kuin halukkuudenkin mukaan. 
Onneksi jokaiselle löytyi tärkeä tehtävä korttien valmistumisen kannalta. Eli, rehellisesti voidaan todeta että jokainen on osallistunut korttien tekemiseen ja postittamiseen. Ei ole siis lainkaan vähäpätöinen tehtävä tulostaa kortteihin hyvänjoulun toivotus tai printata osoitetarralaput kirjekuoriin. Liimata osoitetarrat ja postimerkit kirjekuoriin, on myöskin hyvin tärkeä ja oleennainen osa korttien perille löytämistä. Tähtien napsuttelu pahvista on mielekästä, kun pieni innokas liimaaja ne liimaa kortteihin. Eikä ole siis yhtään vähäpätöinen tehtävä pudottaa kortit postilaatikkoon, samalla kun kaupungilla muutengin hengailee. Ihanaa, joulukorttiperinteemme jatkui ainakin vielä tänä jouluna!


Tänään onkin viimeinen päivä kun joulukortit saa lähetettyä hieman edullisemmalla hinnalla. Joten, jos kortit on vielä lähettämättä, niin tänään ehtii vielä oikein hyvin!

Kaisa

Kommentit

 1. Ihanat kortit olette yhdessä askarrelleet ❤ Minusta on hienointa saada sellainen kortti, josta huomaa, että lähettäjä on nähnyt vaivaa valitakseen juuri minulle sopivan, tai jopa askarrellut sen ihan itse. Arvostan tällaista elettä suuresti. Aurinkoista viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On mukava tehdä kortteja ja lähettää läheisille. Tänä vuonna kuopus oli innokas askartelija, joten oli mukava valita mallli jossa hän pääsi näyttämään taitonsa. <3

   Poista
 2. Ompa todella hauska idea teidän korteissa, kauniit 🎄😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 On aina hieman haastavaa valita korttimalli, jos olettaa että lapsista saa apua. Ei siis mitään liian vaikeaa tai monimutkaista! :)

   Poista
 3. Vai! Itsetehtyjä kortteja on ihana saada. Arvostan todella, kun niitä tupsahtaa postiluukusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava saada kortteja mitkä on itse tehty. Toisaalta nykyään kortteja lähetetään entistä vähemmän, joten kun joku kortin lähettää postissa on se jo minusta mukavaa!

   Poista
 4. Mahtavaa kun teette yhdessä! Minä niin nautin korttien askartelusta, itsetehdyssä kortissa on ajatusta ja tunnetta. Minä taidan panostaa enemmän kortteihin kuin lahjoihin, hih hih hii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin vielä, kun saan pojat osallistumaan projektiin. Tulee aika kun saan yksinäni tehdä!

   Poista

Lähetä kommentti