14. LUUKKU


Lähdimme iltakävelylle ja ihailemaan kaunista Vanhaa Raumaa joulutunnelmassa. Kaupungin jouluvalot valaisivat kauniisti vanhoja taloja ja liikkeiden näyteikkunat oli koristeltu toinen toistaan kauniimpiin jouluisiin tunnelmiin.

Raatihuoneen ovea koristi kaunis valoin heijastettu pitsinen reunus. Tämän reunuksen kuvaaminen olikin haastavampi tehtävä. Milloin auto ajoi ohi tai jalankulkija käveli valokeilaan. No, onneksi sain ikuistettua tuon reunuksen ehjänä edes yhteen kuvaan.
Iltakävelyn keskeyttää joululaulut ja lasten spontaanit riemunkiljahdukset, kun he istuvat polvillaan penkillä näyteikkunan edessä. Ihailevat taidokkaasti toteutettua joulukaupunkia. Kuopus kiipeää myös penkille ja ikkunan edessä vierähtääkin useampi hetki, kun käymme läpi lähes jokaisen yksityiskohdan mitä joulukaupungista löytyy.

Itse muistan lapsuudesta kun kävimme katsomassa kahvilan ikkunassa seisovaa joulupukkia, joka tervehti ohikulkijoita heiluttamalla keppiään. Joulupukki nostetaan kahvilan ikkunalle edelleen ja perinteeni jatkuu edelleen.


Kaisa

Kommentit

 1. Voin niin kuvitella tuon ihanan tunnelman tuolla 🎄 kiitos kun jaoit ihania tunnelmia ❤

  Tuo pitsi on hauska 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsi on kyllä kiva! Ja, Vanhassa Raumassa muutenkin ihana jouluinen tunnelma!

   Poista
 2. Kaunista ja mekin teimme tälläisen vastaavan retken viime sunnuntaina. Kivaa perheen yhteistä tekemistä. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, mukavaa perheen yhteistä tekemistä! <3

   Poista
 3. Ihanan tunnelmalliset kuvat <3 ihanaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti