16. LUUKKU


Kuopus laskeskeli kalenterinsa yllätyksiä, tokaisten että enää kahdeksan yllätystä jäljellä. Niinpä, nyt on jo 3. adventti ja joulukuun 16 päivä. Viikon päästä joulu on jo aivan käsillä ja jännitys huipussaan varsinkin lapsiperheissä.

Täällä jouluvalmistelut ovat aivan loppusuoralla ja kauppalista joulunpyhän ruokaostoksiakin varten on jo lähes valmiina. Ensi viikko on vielä aivan tavallinen ja työntäyteinen työviikko niin töissä kuin lapsillakin kouluissa. Iltaisin on vuorossa joulujuhlia ja parit syntymäpäivät, joten jouluvalmisteluja jatketaan taas viikon päästä.

Jaksetaan vielä viikko ja sitten saadaankin rauhoittua hetkeksi, nauttia perheen yhteisestä ajasta joulunpyhiä viettäen. Vaikka jouluvalmistelut ovatkin hyvällä mallilla, on monta asiaa tekemättä. Tai, kun en kaapeissa aikonut jouluani viettää en ole niitä enkä montaa muutakaan kohtaa kotoamme siivonnut neuroottisesti. Tuleehan se joulu hieman pölyiseenkin kotiin, ainakin toivon niin. Joten, täällä keskitytään tulevaan viikkoon rauhallisin mielin!

Oikein mukavaa ja rauhallista 3. adventtia!

Kaisa

Kommentit

 1. Tosi hyvin kirjoitit! :) Kaapeissa ei kukaan asu, joten ei niitä tarvitse hiki päässä todellakaan siivota, samaa mieltä täällä. Paljon muutakin touhua kun on :)

  Ihanaa adventti sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. On paljon muutakin tekemistä, paljon kivempaakin, joten annetaan kaappien olla ja nautitaan joulun odotuksesta! <3

   Poista
 2. Hurjaa vauhtia tuntuvat päivät kiitävän, mutta kuten sinäkin osuvasti totesit, turha on koko kotia kaappeja myöten pölyistä puhdistaa. Fiksua on keskittyä niihin mukavampiin ja oikeasti tärkeämpiin jouluvalmisteluihin :)
  Upeat muuten nuo kyntteliköt, joita sieltä teidän "pajasta" on valmistunut jo useampikin yksilö ❤ Kuka lahjaksi tuollaisen saa, on varmasti hyvin otettu ja iloinen.
  Rentoa ja rauhallista kolmatta adventtia sinne teille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Kyllä kyntteliköt ovat olleet saajille mieluisia. Eilen annoimme pari kynttelikköä ja saaja totesi, että oli jo pakettia hieman odottanutkin. :) Blogiani kun oli lukenut oli arvannut mitä tänä vuonna olemme puuhastelleet!
   Oiekin ihanaa ja tunnelmallista jouluviikkoa sinne teille kaikille! <3

   Poista
 3. Kaunis puolikranssi kynttilöiden ympärillä. <3
  Suloista 3. adventtia sinne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti