11. LUUKKU


Joulu alkaa pikkuhiljaa näkymään kodin jokaisessa huoneessa. Toisessa huoneessa joulu näkyy enemmän ja toisessa jouluvalojen sekä kynttilöiden lisääntymisen muodossa. Tämän postauksen olisi voinut aloittaa myös, "tervetuloa meille" tyylisesti.

Aulaan on myöskin saapunut jouluisempi ilme. Vaikka aula on ohikulkupaikka, on se samalla juurikin se paikka josta jouluinen tunnelma leviää kaikkialle.







Keväällä meille kotiutui perintöharmooni, mikä asettui aulaan mielestäni oikein hyvin. Nyt jouluna harmooni sai koristeekseen valosarjan sekä joulupalloja. Joulupallot ovat yksi heikkouteni ja joka vuosi tulee jokunen uusi pallo ostettua. Karva tuolinpäällä tuo ihanaa lämpöä tilaan sekä soittajalle. Harmooni onkin ollut nyt joulunalla käytössä, kun olen joulauluja soitellut. Verestänyt lapsena opittuja soittotaitoja. Ja, olenhan saanut soittaessani samalla hyvää reisitreeniä harmoonia poöliessa.



Kaapistonpäätyyn tein kranssin tuijasta sekä eukalyptuksesta. Kranssin pohjana käytin metallista vannetta minkä maalasin mustaksi. Kuopus valitsi kranssin koristeeksi kauniin Karen Blixen Jul joulukoristeen, äiti ja lapsi kelkkailemassa. Kranssi on kuivunut kauniisti, mutta tuo mukavasti joulun tunnelmaa aulaan.

Kaisa

Kommentit

  1. Voi mikä aarre teille on kotiutunut ❤ huikea! Ja pallot ja valot sopii oivasti siihen 🎄

    VastaaPoista
  2. Vautsi, ompas upean näköistä <3 Ja ihana aarre <3 Mukavaa joulun odotusta Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihana perintöharmooni! Joulupallot ja valot sopivat hyvin sen päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmooni on kiva sisustuselementti, mutta myös kiva soitin, sopii hyvin tähän joulunaikaan!

      Poista

Lähetä kommentti