21. LUUKKU - JOULUKARKIT


Pojat ovat olleet hieman huolissaan, mitenkä meidän joulun käy, onko joulupöydässäämme tänä vuonna karkkeja lainkaan. Jätin nimittäin syksyllä karkit kokonaan pois itseltäni. Ei tämä karkittomuus ole lapsiin vaikuttanut, he ovat syöneet karkkia normaalisti ja nyt joulun alla hieman enemmänkin.Joulukarkit on perinteisesti haettu Turun vanhanajan joulumarkkinoilta, eikä tänä vuonnakaan tehty poikkeusta. Joulupöydässämme on perinteisesti Makeistehdas Makeidon karkkeja ja aina jotakin uutuusmakua tuttujen seurana.

Tänä vuonna tosin ajatus joulumarkkinoiden väliin jättämisestä kävi mielessämme. Kun ajoimme kohti Turkua, vettä satoi runsaasti. Ilma ei siis ollut mitenkään jouluinen, mutta asenteella lähdimme kävelemään kohti toria. Useampana vuotena matka on taittunut kirpasakassa pakkasessa ja lämmin glögi torilla on lämmittänyt mukavasti. Nyt ei kylmyydestä ollut pelkoa, vaan sateenvarjo oli hyvä löytö takakopasta.


Kuopus pääsi tapaamaan joulupukkia sekä joulumuoria ja kertoi vielä viimeisimmät lisäyksensä toivelistaansa. Karkit ja tämän vuoden uutuus vahva inkiväärikarkki tarttui mukaamme torilta, samalla kun pojat maistelivat muikkuja.

Vaikka ilma ei ollutkaan jouluinen, oli torilla jälleen ihanan jouluinen tunnelma. Ja, tarttui torilta mukaan myös hieman sateen viemää joulufiilistäkin.


Mukavaa lauantaita!

Kaisa

Kommentit

 1. Inkiväärikarkki kuulostaa hyvältä ja voi mitä herkkuja kuvissa onkaan!
  Hyvää joulua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti pojat tuota inkiväärikarkkia kehuivat. Valitsivat mukaansa myös vahvanlakritsan ja siitä taisi tulla uusi lemppari.
   Ihanaa Joulua myös teille! <3

   Poista

Lähetä kommentti