5. LUUKKU - Koululaisten adventtikirkko


Viime perjantaina sain osallistua nuorempien poikien koulun adventtikirkkoon. Oppilaat olivat kirkossa hienosti ja tilaisuus oli kaunis. Pienemmät oppilaat pyörivät penkeissään ja ihmettelivät kirkon suuruutta, supattelu kuului parvelle saakka. Ei lapset ole minnekään muuttueet, samanlaiset mietteet heillä on, kuin itsellä aikanaan. Oli oppilaiden perinteinen enkelikulkue, koulun oma kuoro esiintyi ja 2.luokkalaiset lukivat omia ajatuksiaan joulun odottamisesta, adventtiajasta.

Olen saanut osallistua tähän tilaisuuteen jo useamman vuoden ajan ja joka vuosi lähden kirkosta kohti työpaikkaa rauhallisin mielin. Joulun odottaminen on alkanut ja joulusta tulee juuri sellaisena kuin tulee. Tärkeintä on yhdessäolo ja kiireettömyys.

Tässä joulu valmisteluja tehdessä, aina vaan ei muista tuota kun hössöttää ja kiirehtii joka paikkaan. Ei joulua tarvitse tehdä, se tulee vaikka ei niin kovasti puuhastelisikaan. Mutta, on todettava, että helpommin sanottu kuin tehty.

Joten, yritetään vähentää vauhtia ja nauttia!

Kaisa

Kommentit

  1. Adventtikirkossa on useasti tullut jälkikasvun kanssa käytyä, kauniita tilaisuuksia ja kiireisen työpäivän jälkeen se mielikin aina mukavasti rauhoittuu kirkossa! Leppoisaa joulun odottelua ja Hyvää itsenäisyyspäivää💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana kun pääsee osallistumaan lasten erilaisiin tapahtumiin ja tämä adventtikirkko todellakin rauhoitti mieltä, kohti joulun odotusta! <3

      Poista

Lähetä kommentti