9. LUUKKU - PIKKUJOULUPAKETTI


Viime torstaina lähdin viettämään pikkujouluja Sisustustalo Kodinonnen asiakasraadin sekä henkilökunnan kanssa. Tiedossa oli siis mukava naisporukka, jota yhdistää vahvasti sisustaminen. Mutta, ei pikkujouluja ilman perinteistä pakettia. 

Kutsussa oli kyllä maninta, että ei paketteja. Mutta, osaako sitä nyt mennä kylään ilman jotakin viemistä? Itse en ainakaan osaa mennä. Kun miettii viemistä ihmiselle, joka pyörittää omaa sisustusliikettä, en viemiseksi osannut ostaa kynttilää ja serviettiä, tuota perinteistä pakettia.


Joten, päätin askarrella viemiseksi kranssin. Nyt en tehnytkään perinteistä havukranssia, vaan lähdin askartelemaan kevyempää kranssia, johon lisäsin tuijan lisäksi eukalyptusta sekä pistaasia. Tämä valitsemani toteutustapa ei ollut mikään helpoin, kun olen tottunut tekemään tuuheampia sekä raskaampia kransseja paksumpaan kehikkoon.

Vaikka toteutus ei ollutkaan minulle helpoin, innostuin tästä kevyestä kranssista. Niinpä itsenäisyyspäivänä askartelin itsellenikin samanlaiset kranssit, jotka kiinnitin olohuoneemme parioviin. Ja, miten ihana jouluinen tuoksu valtasikaan kodin tuon kranssin myötä.


Pikkujoulut olivat mukavat ja kranssikin löysi paikkansa!

Kaisa

Kommentit

 1. Olet kyllä niin taitava tekemään näitä 🥰 ei voi kun ihailla, todella kaunis 🥰

  Uuden viikon iloa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kranssi ja sopii teille hyvin. Tuo sopivasti tuoksuakin kotiin :) Mukavaa viikkoa ja iloa muihin jouluaskareisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuoksu on kyllä ihana ja niin jouluinen!

   Poista
 3. Oi tuo on varmasti ihanan tuoksuva kranssi, kaunis! Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti