4. LUUKKU - Kirje Joulupukille


Olin juuri levittänyt joulukorttien tarvikkeet pöydälle, kun löysin kuopuksen pöydän vierestä kirjoittamasta. Tiedustelin lapselta, mitä hän täällä kirjoittelee. No, tietenkin kirjettä joulupukille. Ja, tänä vuonna kun tuo kirjoittaminen onnistui jo ilman mallia.

Kirjeestä ja toivelistasta tuli hyvin maltillisen pituinen, sisälsi hyvin järkeviä täsmä toiveita. Kun kirje oli valmis rullattiin se rullalle ja solmittiin nauhalla. Kirje laitettiin rappusille odottamaan tonttua, jotta viesti varmasti tavoittaa ajoissa Korvatunturin.


On tämä joulun odottaminen vaan niin jännittävää aikaa. Itseäkin alkaa jännittämään kun kuopus on vielä niin aito ja tohkeissaan. Ja, onneksi saan todeta, että isotveljet ovat hienosti kuopuksen tohkeissa mukana ja pitävät omana tietonaan joulunsalaisuutta.


Löytyykö sieltä tällaisia kirjeen kirjoittajia?

Kaisa


Kommentit

 1. Ihana ja sitä joulun taikaa. 💖Sydämellistä päivää Kaisa💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä joulunsalaisuus tarttuu meihin vanhempiinkin kun lapsi elää niin täysillä. Täytyy nauttia, tätä kun ei meidänperheessä varmastikaan enää kauaa kestä!
   Ihanaa pidennettyä viikonloppua! <3

   Poista
 2. Ihana kirje <3
  Meillä aikanaan tyttäreni huuteli toiveitaan avoimesta ikkunasta puutarhaan, koska oli kuullut tonttujen liikkuvan ikkunoiden takana tarkkailemassa.
  Mukavaa päivää sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten hauska tarina. Ja, niinhän ne tarkkailee siellä ikkunoiden takana. ;)
   Ihanaa pidenenttyä viikonloppua! <3

   Poista

Lähetä kommentti